11 Haziran 2012 Pazartesi

HERKESE MERHABA



                  Çok uzun bir aradan sonra herkese tekrar MERHABA :) Bu istenmeyen ayrılık süresince arayan , mesaj atan tüm sevdiklerime , takipcilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum . Bildiğiniz üzere büyük sevincimi , bebeğimin olacağı haberini sizlerle paylaşmıştım. Hamileliğimin 7. haftasında rahatsızlandım ve 3 gün hastanede yattım.Ve riskli bir dönem olduğu için hem işime hem bloğuma malesef ara vermek zorunda kaldım. Şimdilerde biraz daha toparlamış bir şekilde yeniden karşınızdayım. Bundan sonra yavaş yavaş yeni tariflerle geleceğim diye umut ediyorum. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum :)

10 yorum:

  1. canım çok gecmiş olsun ihşallah ALLAH,IN izniyle yavrunu kucağına alırsın sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim ksk60 :) inşallah diyorum güzel dileklerin için :)

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun canım. hep güzel haberlerini bekliyorum. sevgiler canım.

    YanıtlaSil
  4. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TOMBUL TARİFLER SEVGİLER :)

    YanıtlaSil
  5. ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM...
    AĞLIK HUZUR SENİNLE OLSUN.....

    YanıtlaSil
  6. BİR KASE LEZZET TEŞEKKÜR EDİYORUM SEVGİLER :)

    YanıtlaSil
  7. Canım hamile olduğunu bilmiyordum. Öncelikle hayırlı olsun. Sonra da geçmiş olsun. Umarım daha iyisindir. Allah sağlıkla tamamına erdirmek nasip etsin canım. Kendine çok dikkat et. Zorlu ama sonu güzel bir süreç...

    YanıtlaSil
  8. Tümay hanım çok ama çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Biraz daha iyiyim çok şükür .Evet gerçekten çok güzel bir duygu .Sizi ve simayı öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  9. bedişciğim seninle facebookda mesajlaştığımda bana müjde vermen için söz almıştım ama sanırım büyük sevincinden bunu unuttun...çok sevindim canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah...sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. ayy canım benim sevincimi paylaşman beni çok sevindirdi , sana haber vermeyişimden dolayı çok çok özür diliyorum kesinlikle unutmuşumdur sevincimden :) hala inanamıyorum hamile olduğuma çok güzel bir duyguymuş inşallah sağ salim alırım kucağıma :) ilgin için tekrar tekrar teşekkür ederim sevgiler :)

    YanıtlaSil