7 Ağustos 2012 Salı

İZMİR OPTİMUM *BİSQUİTTE CAFE & MUTFAK ETKİNLİĞİ



           Biraz gecikmelide olsa geçtiğimiz ayın 18. de düzenlenen ve benimde katılmaktan büyük zevk duyduğum bir etkinlikten bahsetmek istiyorum bugün . Sevgili arkadaşım  Cafe portakal Bahar hanımın daveti üzerine Bisquitte mutfak & cafe deki etkinlik gerçektende çok güzeldi. Mekan ayrı bir güzel , çalışanlar hizmet kalitesi açısından son derece ilgili. İç mekan çok hoş dizayn edilmiş. Menü zenginliği , lezzet yoğunluğu inanılmaz . Herkese , her bütçeye hitap ediyor .  Ramazan menüsü de ayrıca görülmeye değer . Bu güzel mekanda bizi ağırlayan ALİŞAN beyefendi ye de ayrıca teşekkür ediyorum. Ve bu güzel mekanın resimleriyle sizleri baş başa bırakıyorum :)


































       
                                                SEVGİYLE KALIN   :)



4 yorum:

  1. Bedihacığım bende uzun süredir yazamamıştım.Gerçektende çok hoş bir etkinlikti. Seni tanıdığıma da çok sevindim.umarım keyfin yerindedir.Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. :)) geç olmuş ama güzel yazı olmuş :)
    sevgiler canım güzel bir gündü bayram sonrası tekrar buluşalım ...

    YanıtlaSil
  3. MİS KOKULU LEZZETLER ; benim için de sizi tanımak çok büyük mutluluktu. Sağolun , bulantılarım dışında gayet iyiyim :)) . sevgiler gönderiyorum size en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  4. Yıldız hanımcım evet maalesef geç oldu :) sizlerle tanıştığım için benim içinde güzel bir gündü . inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüz sevgiler :)

    YanıtlaSil