4 Nisan 2012 Çarşamba

BEN * ANNE * OLUYORUM :)


                    
                 Hepinize merhaba ! Uzun zamandır tarif vermiyorum öncelikle özürümü ne olur kabul edin.Ben büyük bir mutluluk içindeyim. ANNE oluyorum .Yüce ALLAHım o mucizesini banada yaşatıyor artık . Şükürler olsun binlerce kez .5 yıldır bu günü bekledik ve sonunda oldu. 27 marttda ilk kez hamile olduğumu öğrendiğim anda dünya durdu ve hayat sıfırdan yeni başladı . Ve bugün şükürler olsun kalp  atışlarımızıda duyduk ve biz çok mutluyuz . Ne olur duanızı esirgemeyin. Hepinize sevgilerimi sunuyorum :)

15 yorum:

  1. Ne kadar sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız bebişinizi, öpüyorum çok:) Maşallah.

    YanıtlaSil
  2. sağol canım çok teşekkür ederim amin inşallah sağ salim alırız kucağımıza . bende çok öptüm :)

    YanıtlaSil
  3. Canım benım senın adına çok sevındım.Allah kolay bır doğum ve hayırlı bır evlat versin.Bu bebişi çok beklemişsin, inşallah ananlı babalı ve evlatlı olarak mutlu mesut bır hayat geçirirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim tatlım. Çok sevindim. Rabbim sağlıkla doğmasını ve hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah.

    YanıtlaSil
  5. Hayırlısıyla kucağınıza almayı Allah nasip etsin, baldan tatlı bir şey.Yaşama sevincim, bütün dünyam benim evlatlarım.Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin, sevgilerle

    YanıtlaSil
  6. seni çok seviyoruz.ALLAH kucağına almana nasip etsin:)Sağlıklı nur topu gibi bir Hasan:) gelir inşallah.

    YanıtlaSil
  7. ADSIZ olan GÜRCAN-NURCAN-ELİF

    YanıtlaSil
  8. Allah nazarlardan korusun tatlım, ne olur çok dikkat et biliyorsunki en kritik aylar:) Bu hafta geleceğim mutlaka telefonlaşalım bir ara öptüm ikinizide:)

    YanıtlaSil
  9. Bedişim haberini okuyunca senin adına çoooooook sevindim.Allah kucağına alıp kavuşmayı nasip etsin.Biz de seni resimlerinizden takip edelim.Aman herşeyi bır kenara bırak kendine iyi bak. Madem 5 yıldır beklediğin bir olaydı gereken özeni göster.Kendini yorma,yemeğine özen göster.Aklıma gelmişken şanslı bir zamanda hamile kalmışsın.Elinden geldiğince çilek ye tabii mümkünse minik olanlardan alıp tüket.Çilek hamileliğin ilk 3 ayında yenirse bebeğin zeki olmasını sağlıyormuş.Ben öyle duymuştum.Şansına tam mevsimi geliyor.Kalbinin güzelliği bebeğine de geçer inşallah canım.Güzel haberlerini bekliyor olacağım :))

    YanıtlaSil
  10. Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. Size güzelliklerle gelsin inşalah. Yemek paylaşamıyorum diye üzülmeyin. Bebeğiniz doğunca bol bol bebek yemekleriyle yeni tarifler denersiniz artık. Bizimle paylaşırsınız. Rabbim bu mutluluğu tatmayı herkese nasıp etsin inşallah. Tekrar hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  11. HEDEN ,YEMEK SEVDAM (ELİF) ,ihlamurcum ,gürcan nurcan elif ,tarih84 ,Cevver , Hatice ; hepinizi çok seviyorum , hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ,a dualarınız için aminn diyorum , tavsiyelerinize uyacağıma söz veriyorum sağolun hepinizi çokk çokkk öptüm :)

    YanıtlaSil
  12. Çok mutlu oldum tatlım yaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun inşallah allah banada nasip etsinnn fıstıkımmm öpüyorum çok ;)

    YanıtlaSil
  13. amin canım sağol inşallah sağ salim doğar bebişim :) ALLAH ım en kısa zamanda sanada göstersin .Bende seni çok öptüm canım :)

    YanıtlaSil
  14. ben çok mutlu oldum. rabbim size bağışlasın inşallah. çok sevindim. inşallah her şey yolunda devam eder. ve o güzelliği tadarsınız. sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  15. yıldız sepeti ; çok teşekkür ederim mutluluğumu paylaşatığınız için , aminn inşallah sağ salim alırım bebeğimi kucağıma :)

    YanıtlaSil