31 Aralık 2013 Salı

İzmir’in ünlü blog yazarları Optimum' da buluştu

http://www.iha.com.tr/izmirin-unlu-blog-yazarlari-optimum-da-bulustu-gundem-320036


Sanal dünyanın İzmir’de en popüler 20 blog yazarı Optimum Outlet'te bir araya geldi

Modadan makyaja, yemekten aktüaliteye kadar birçok alanda yazılarını binlerce takipçisiyle paylaşan bloggerlar Optimum’da yeni yıl öncesinde buluştu. İzmir’in buluşma noktası Optimum’da moda ve eğlence dünyasını değerlendiren bloggerlar bir araya gelmenin keyfini de yaşadı.
İzmirlilere 365 gün uygun fiyatlı ve keyifli alışveriş imkanı sunan Optimum Outlet, sanal dünyanın önde gelen blog yazarlarını ağırladı. Sadece alışveriş merkezi değil aynı zamanda sosyal, sanatsal, kültürel paylaşımların, eğlencenin ve özel lezzetlerin de kalbi olmayı da hedefleyen Optimum Outlet İzmir’in 20 ünlü blog yazarını yeni yıl öncesinde özel bir akşam yemeğinde buluşturdu.
Bloggerlar bu özel buluşmada hem 2013 yılının değerlendirmesini yaptı hem de sanal dünyadaki başarılı paylaşımlarını keyifli bir sohbete taşıdı. Blog yazarları yemek boyunca kendi sanal dünyadaki takipçilerini dakika dakika sosyal medyada bilgilendirdi. Moda, kozmetik, yemek ve aktüalite üzerine yazan bloggerlar, bu kez kendilerini Optimum’da etiketledi.
Optimum yönetimi tarafından blog yazarlarına verilen hediyelerle yeni yılları kutlandı. Sosyal medyanın ünlüleri yeni yıl yemeğinde buluşmanın tadını çıkarırken bu özel buluşmayı da fotoğrafları ile ölümsüzleştirerek takipçileri ile paylaştı.





                       OPTİMUM ' A TEKRAR TEŞEKKÜRLER

4 yorum: